Teeltgoten voor de Tuinbouw

Het gebruik van een teeltgoot voor groenteteelt en fruitteelt biedt veel voordelen. Daarom levert Metazet FormFlex een compleet assortiment teeltgoten voor elke teelt en kasinrichting.

Door de jaren heen heeft Metazet FormFlex veel ervaring opgedaan op het gebied van teeltgootsystemen. Dankzij alle ervaring hebben wij diverse teeltgootmodellen ontwikkeld die wereldwijd als standaard gelden. Wij kunnen de juiste teeltgoot leveren voor uw teelt en teeltomstandigheden. Alle teeltgoten zijn leverbaar in diverse maten, op die manier zorgen wij dat de teeltgoten bij uw wensen past.

Interesse in een teeltgoot? Neem direct contact op!

Meer weten over onze teeltgoten?

Wilt u graag meer weten over de teeltgoten van Metazet FormFlex? Of wilt u direct een teeltgoot aanschaffen? Onze specialisten helpen u graag met een oplossing op maat. Laat uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.

Voordelen van teeltgoten

  • Maakt telen op onvruchtbare grond mogelijk
  • Waterbesparing door hergebruik van drainwater
  • Besparing op mest- en voedingsstoffen door hergebruik van drainwater
  • De waterhuishouding is voor elke plant identiek
  • De luchtcirculatie door het gewas is optimaal
  • Groei van de gewassen is beter te sturen
  • Ziekten en plagen krijgen minder kans door optimale hygiëne
  • De arbeidsproductiviteit stijgt
  • Verbetering arbeidsomstandigheden door werken op de goede hoogte
Metazet Roy 9215

Ook kunnen de teeltgoten op iedere gewenste lengte worden geproduceerd. Het aantal koppelingen wordt hierdoor tot een minimum beperkt . Met onze mobiele profileermachines zijn wij actief óp locatie, wereldwijd!

De teeltgoten van Metazet FormFlex worden op de teelt aangepast. Hieronder hebben we twee voorbeelden geplaatst van teeltgoten voor aardbeien en tomaten.

Teeltgoten zacht fruit, groenten, bloemen en planten

Aardbei teeltgoot1

Teeltgoot Aardbeien

De teeltgoten van Metazet FormFlex bieden de ideale omstandigheden voor de teelt van (onder andere) aardbeien. Maar natuurlijk ook voor andere soorten zacht fruit. De teeltgoten worden geïnstalleerd op plukhoogte maar zijn verstelbaar op de gewenste hoogte en afstand van de andere teeltgoten.

 

 

 

 

Tomaat Teeltgoot

Teeltgoot Tomaten

Op zoek naar de perfecte teeltgoten voor tomaten of andere groenten? Metazet FormFlex levert wereldwijd teeltgoten die passen bij uw teelt. Vanwege de watercirculatie wordt er water en meststoffen bespaard. Dit betekent ook dat het overmatige water niet blijft hangen bij de tomaat. Dit zorgt voor de optimale omstandigheden voor uw groente.