Metazet FormFlex onthult winnaar van de Trike-verloting tijdens de Cultivatebeurs

Metazet FormFlex onthult winnaar van de Trike-verloting tijdens de Cultivatebeurs

Metazet FormFlex, de bekende leverancier van slimme oplossingen voor de tuinbouwsector, heeft de winnaar bekendgemaakt van de Trike-verloting die plaatsvond tijdens de Cultivatebeurs. De gelukkige winnaar van de Trike is PlantPeddler uit Cresco, Iowa.


De Cultivatebeurs, die van 16 tot en met 18 juli plaatsvond in Columbus, Ohio, bood een prima gelegenheid om ons geavanceerde Hanging Basket Systeem te presenteren aan een breed publiek van tuinders, kwekers en professionals uit de tuinbouwsector. Dit systeem is ontworpen om de efficiëntie en productiviteit van kwekerijen en tuincentra te verbeteren.

Voordelen Hanging Basket Systeem
Het Hanging Basket Systeem heeft als voordelen optimale ruimtebenutting, eenvoudige installatie en onderhoud en arbeidsbesparing. Deze voordelen hebben het systeem tot een waardevolle aanwinst gemaakt voor de tuinbouwsector.

Verloting Trike
Als waardering voor het vertrouwen dat klanten wereldwijd in Metazet FormFlex hebben gesteld en ter viering van inmiddels ruim 1500 verkochte systemen, verlootten we tijdens de Cultivatebeurs een Trike. Alle bezoekers konden hun gegevens achterlaten, waaruit Plantpeddler willekeurig is gekozen als de gelukkige winnaar van deze unieke prijs.
"We zijn verheugd om Plantpeddler te feliciteren met het winnen van de Trike-verloting," aldus Dennis van Gaalen, General Manager Metazet FormFlex Canada. “De Cultivatebeurs bood ons de perfecte gelegenheid om ons Hanging Basket Systeem te presenteren en ons enthousiasme te delen over de positieve impact ervan op de tuinbouwsector. We danken al onze klanten voor hun voortdurende steun en vertrouwen."

Plant Peddler
Plantpeddler3