Metazet FormFlex verkoopt bijna 1500 Hanging Basket systemen en
verloot een trike op de Cultivatebeurs

Metazet FormFlex verkoopt bijna 1500 Hanging Basket systemen en verloot een Trike op de Cultivatebeurs

Metazet FormFlex, een toonaangevende leverancier van innovatieve oplossingen voor de tuinbouwsector, is enthousiast deel te nemen aan de aankomende Cultivate-beurs. Het evenement, dat plaatsvindt van 16 tot en met 18 juli in Columbus, Ohio, biedt een uitstekende gelegenheid voor Metazet FormFlex om hun geavanceerde Hanging Basket Systeem te presenteren aan een breed publiek van tuinders, kwekers en professionals uit de tuinbouwsector.

Voordelen Hanging Basket Systeem
Het Hanging Basket Systeem van Metazet FormFlex is ontworpen om de efficiëntie en productiviteit van kwekerijen en tuincentra te verbeteren. Met bijna 1500 verkochte systemen wereldwijd, heeft het systeem bewezen een waardevolle aanwinst te zijn voor de tuinbouwsector.

Het systeem biedt een aantal voordelen, waaronder:
• Optimale ruimtebenutting: Het Hanging Basket Systeem maakt gebruik van verticale ruimte, waardoor kwekerijen en tuincentra hun beschikbare oppervlakte effectief kunnen benutten en de opbrengst kunnen maximaliseren.
• Eenvoudige installatie en onderhoud: Het systeem is gemakkelijk te installeren en te onderhouden, waardoor tuinders en kwekers tijd en kosten besparen.
• Verbeterde luchtcirculatie en belichting: Het ontwerp van het Hanging Basket Systeem zorgt voor een optimale luchtcirculatie en belichting, waardoor de groei en gezondheid van de planten wordt bevorderd.

Winactie
Wij zijn verheugd aan te kondigen dat we bijna ons 1500e Hanging Basket
Systeem verkopen. Als een speciale aanbieding aan de bezoekers van de Cultivate-beurs,
maakt iedereen die tijdens deze beurs langskomt kans om een Trike te winnen. Deze unieke
prijs is een blijk van waardering voor het vertrouwen dat klanten wereldwijd in ons hebben gesteld.

Oplossingsgerichte partner
"We zijn enthousiast over onze deelname aan de Cultivate-beurs en het presenteren van ons
Hanging Basket Systeem aan een breed publiek", aldus Dennis van Gaalen, General Manager FormFlex Canada. "Met bijna 1500 verkochte systemen wereldwijd, is het Hanging Basket Systeem uitgegroeid tot een referentiepunt in de tuinbouwsector. Bovendien zijn we trots op onze rol als oplossingsgerichte partner, waarbij we nauw samenwerken met onze klanten om innovatieve producten zoals de onlangs geïntroduceerde MetaFIT en Second Skin, te ontwikkelen."

Breng een bezoek aan onze stand, nummer 2015, tijdens de Cultivate-beurs en ontdek hoe
dit system uw tuinbouwactiviteiten kan verbeteren en optimaliseren.

15.1
Hanging Basket System header