De 38e plaats in de Hillenraad100

Metazet FormFlex is gestegen naar de 38e plaats in de Hillenraad100, de lijst met de 100 meest toonaangevende ondernemingen in de Nederlandse tuinbouwsector. Een prestatie die wij als Metazet FormFlex met elkaar hebben bereikt en waar wij trots op mogen zijn!

Deze specialist in kasinrichtingen, interne logistiek en teelttechnologie zet flinke stappen in een wereld die steeds turbulenter wordt.

Hillenraad100

Metazet FormFlex zou evengoed Megazet FormFlex kunnen heten, want deze specialist in kasinrichtingen, interne logistiek en teelttechnologie zet flinke stappen in een wereld die steeds turbulenter wordt. De onderneming is op elk continent actief en heeft dus te maken met fenomenen als Brexit en handelsrestricties. Maar deze onderneming is flex . De kracht van Metazet FormFlex zit in het brede productportfolio en het omvangrijke, mondiale klantenbestand. Die spreiding geeft stabiliteit en het vermogen om waar nodig snel in te spelen op de marktvraag. Zo lift de onderneming volop mee op de legale cannabis-goldrush in de Verenigde Staten en Canada. En we zien een interessante verschuiving van techniek naar technologie. Het mooiste voorbeeld daarvan is de ontwikkeling van de Iris! Scoutrobot, dat onder het label van Ecoation en Micothon wordt uitgebracht. In Ecoation zitten ook andere bekende namen uit deze lijst: Delphy en Koppert Biological Systems. Metazet FormFlex beweegt zo steeds meer in de richting van teeltanalyse, teeltverbetering en gewasmanagement. Data heeft de toekomst en Metazet FormFlex wil dicht bij dit vuur zitten. Slimme zet.

Bron: Hillenraad100