Elektrisch vervoer voor ruim 400 bedrijven, in maar liefst 30 landen

Metazet FormFlex produceert 1000ste Trike

En daar zijn we trots op! Oorspronkelijk werd deze elektrotrekker ontwikkeld voor gebruik bij Nederlandse glastuinbouwbedrijven. Inmiddels worden de voertuigen wereldwijd ingezet en doen ze dienst binnen meerdere sectoren, waaronder de zorg, gemeenten, industrie en kantoren. We bedienen met deze Trikes ruim 400 bedrijven in 30 landen. De productie van de 1000e Trike is een mijlpaal die we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Speciaal voor dit 'jubileum' brachten we een speciale editie uit, de Gouden Trike.

 

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van intern transport en ontwikkelen geschikte voertuigen voor diverse toepassingen. Omdat we het volledige ontwerp-, ontwikkelings- en productieproces in eigen beheer hebben, zijn we in staat om naast het reguliere aanbod ook mobiliteitsoplossingen te leveren voor specifieke situaties. “Wat ooit begon binnen de glastuinbouw, is uitgegroeid tot het aanbieden van mobiliteitsoplossingen voor meerdere sectoren. Redenerend vanuit de tuinbouw ontwikkelden we krachtige en robuuste modellen die wel tegen een stootje kunnen en tegelijkertijd compact zijn, waardoor ze ook in kleine ruimtes wendbaar zijn. Dit blijken product eigenschappen waar andere sectoren ook baat bij hebben als het gaat om intern transport. De productie van de 1000e Trike is een mijlpaal die we niet ongezien voorbij willen laten gaan”, aldus Wilfred Lange.

Gouden Trike winnen tijdens vakbeurs IPM

Van 24 tot 27 januari 2023 zijn we aanwezig op de vakbeurs IPM in Essen. In de stand zijn verschillende Trike-modellen te bekijken en zijn er specialisten aanwezig om in gesprek te gaan over het gebruik van de elektrotrekkers. Ter ere van het ‘jubileum’ is er een speciale editie uitgebracht, de Gouden Trike. Deze wordt verloot onder geïnteresseerde stand bezoekers. U vindt ons in Hal 3, in stand 3A36.

Trike 1000
IMG 9178