Trike serie

De Trike serie is een serie elektrische trekkers in verschillende sterkten en bouwgroottes. Of u nu veel of weinig karren of gewicht wilt transporteren, er is een trike in de door u gewenste sterkte. Het is vrijwel in alle gevallen mogelijk uw reeds bestaande kar(ren) geschikt te maken om in combinatie met een trike te gebruiken. De elektrische kar trekkers zijn door de compacte bouwwijze zeer wendbaar, zodat u overal moeiteloos tussendoor rijdt. De trike is tevens geschikt als persoonlijk vervoersmiddel. Door de 3 luchtbanden zijn de Trikes ook uitermate geschikt om over zachte ondergronden te rijden. Standaard worden de trikes geleverd inclusief onderhoudsvrije accu’s, acculader, accumeter en verstelbare disselkop. De Trikes zijn standaard voorzien van een 2 snelhedenregeling. Daarnaast is er een uitgebreid pakket opties beschikbaar.

Verschillende modellen

Wilt u meer weten over de verschillende types, bouwgroten en sterkten die we beschikbaar hebben? We hebben 3 verschillende modellen: de Trike 400, Trike 1200 en de Trike 3000S. Op de website van M-Products leest u daarover meer.

Meer weten over de modellen

Meer
Elektrische kar trekker tuinbouw
Logistiek Trike serie
Trike 1

Opties

Voor de Trike serie zijn diverse opties leverbaar, zoals een snellader, koppelingen voor diverse karren of aanhangers, een stoeltje en lekvrije banden. Ook kan de Trike voorzien worden van een houder voor “Euro pool” kratten, ideaal voor gereedschap voor onderhoudsmonteurs.

Heeft u vragen over de Trike serie? De specialisten van Metazet FormFlex staan voor u klaar!

Laat uw gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met u op.