M-Track systeem

De M-Track van Metazet FormFlex is een intern transportsysteem met als basis een inductiegeleide trekker. Achter de trekker worden de oogstwagens gekoppeld om binnen het bedrijf getransporteerd te worden. De sensor in de M-Track volgt door middel van een inductiedraad de vooraf aangegeven route. Deze route is nagenoeg zonder beperkingen vast te stellen en kan optioneel worden ingevoerd middels een touchscreen aan het bedieningspaneel.

 

Simulatie

Door onze moderne tekentechnieken kunnen wij voor u een M-Track simulatie maken in de tekening van uw kas of bedrijfsruimte. De door u gewenste of reeds aanwezige verwerkingslijn kan daarin verwerkt worden. Hierdoor kunnen wij samen met u de ideale indeling van uw bedrijfsruimte maken.

Meer weten

Meer
001
003
013
012
014

Techniek en veiligheid

De M-Track is een stevige en robuuste trekker die voorzien is van solide massieve banden. De M-Track kan zowel automatisch als handmatig worden bediend. Uit veiligheidsoverwegingen is de snelheid begrensd. De veiligheidsbumper in combinatie met de laserscanners zorgen er bovendien voor dat de M-Track direct stopt zodra er zich een obstakel voor de kar bevindt.

 

Mogelijkheden

Aangezien de routing vrijwel onbeperkt kan worden aangelegd, is het M-Track systeem zeer geschikt om te combineren met overige logistieke systemen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld losunits en afduwunits, maar ook bufferregelingen en het sturen van automatische deuren behoren tot de mogelijkheden. Metazet FormFlex biedt voor iedere teelt en voor ieder systeem bovendien een geschikte oogstwagen.

Heeft u vragen over het M-Track systeem? De specialisten van Metazet FormFlex staan voor u klaar!

Laat uw gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met u op.