Kettingbaansysteem

Het kettingbaansysteem is een intern transportsysteem, bij uitstek geschikt voor de glastuinbouw. Het kettingbaan systeem vervoert uw lege en volle oogstkarren volledig geautomatiseerd naar de door u gewenste locaties. Dit voornamelijk mechanische systeem, dat zeer gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm is, levert direct een flinke besparing van uw arbeidskosten op. Tevens neemt de kettingbaan u een groot deel van uw fysieke inspanningen en die van uw personeel uit handen. Het kettingbaansysteem wordt door Metazet FormFlex in eigen beheer afgetekend, geïnstalleerd en in bedrijf gesteld. Zowel in nieuwe als in bestaande bedrijven kan een kettingbaan worden aangelegd.

Paprika kettingbaan
017
ROY 4488

Simulatie

Door onze moderne tekentechnieken kunnen wij voor u een kettingbaan simulatie maken in de tekening van uw kas of bedrijfsruimte. De door u gewenste of reeds aanwezige verwerkingslijn kan daarin verwerkt worden. Hierdoor kunnen wij samen met u de ideale indeling van uw bedrijfsruimte maken.

 

Routing en mogelijkheden

Het kettingbaan systeem kan worden uitgevoerd met een wissel, zodat ook in kassen met een T-splitsing of kwekerijen met meerdere kassen en een verwerkingsruimte in het midden een kettingbaan systeem kan worden geïnstalleerd. Uiteraard is de kettingbaan prima te combineren met uw huidige verwerkingseenheid. We kunnen de karren ook voorzien van karherkenning. Er zijn vele toepassingen mogelijk die we graag met u persoonlijk bespreken.

Heeft u vragen over het kettingbaansysteem? De specialisten van Metazet FormFlex staan voor u klaar!

Laat uw gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met u op.