Optimale gewasbescherming met de spuitmachines van Micothon

Spuitmachines

Metazet FormFlex heeft, samen met het gespecialiseerde bedrijf Micothon, een uitgebreid programma van spuitmachines ontwikkeld. Een goed spuitresultaat wordt bepaald door vele technische en plaaggebonden factoren. In de loop der jaren hebben wij hier veel ervaring mee opgedaan waar u van kunt profiteren. U kunt alle vragen over spuitechniek bij ons kwijt. Uw vragen worden dan besproken met onze specialisten. Zij overleggen met u en bespreken uw specifieke wensen en mogelijkheden. Wij verzorgen een totaaladvies en zorgen dat dit probleemloos in uw bedrijf gaat werken. U bent dan verzekerd van een voorstel dat gegarandeerd aansluit op uw bedrijfssituatie.

 

Minder en beter spuiten

In de moderne gewasbeschermings-strategie dienen alle onderdelen, dus zeker ook de spuittechniek, perfect in orde te zijn om het gewenste doel te behalen. Elk gewas en elke onderneming stellen unieke eisen aan deze spuittechniek om zeker te zijn van het allerbeste resultaat.

Spuitrobot
Spuitmachine 1
Spuitmachine 2

Micothon Spuittechniek

Micothon maakt gebruik van gepatenteerde, luchtondersteunde spuittechniek en biedt u 79% beter spuitresultaat ten opzichte van een standaard spuitmachine!

 

Besparing

Spuiten met onvoldoende resultaat geeft onnodige kosten aan gewasbeschermingsmiddellen en daarnaast minder opbrengst door groeischade, dus dubbele kosten. U kunt daarom veel geld verdienen met een goede spuitmachine. De terugverdientijd is in sommige situaties zelfs slechts 1 tot 2 jaar.

Heeft u vragen over de spuitmachines? De specialisten van Metazet FormFlex staan voor u klaar!

Laat uw gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met u op.

* verplichte velden