Upgrade uw teeltsysteem met Second Skin: Efficiënt, hygiënisch en duurzaam

Second Skin

Productiviteit en hygiëne zijn cruciale aspecten van een succesvol teeltsysteem. Kwekers streven naar een schone kasomgeving waarin algen, schimmels en virussen zo min mogelijk kans krijgen om zich te nestelen. Om deze hygiënische werkwijze te ondersteunen heeft Metazet FormFlex de Second Skin ontwikkeld: een speciaal ontworpen en geoctrooieerde kunststof toplaag die de teeltgoten volledig omsluit en afschermt.

Het eventueel jaarlijks aanbrengen en verwijderen van folie over de teeltgoten is hiermee verleden tijd. Dit scheelt afval en tijd. De harde, voorgevormde toplaag van Second Skin kan niet plooien waardoor het een optimale waterafvoer biedt.

De gladde finish van Second Skin minimaliseert de hechting van algen en kunstmest, waardoor de teeltomgeving schoon en vrij van ongewenste verontreinigingen blijft. Het materiaal is impactbestendig en biedt de hoogste UV-bestendigheid, waardoor Second Skin jarenlang meegaat. Het is bovendien makkelijk te reinigen met hoge druk en gangbare reinigingsmiddelen, waardoor het onderhoud eenvoudig is.

De voordelen van Second Skin zijn overtuigend. Het wordt efficient en snel op locatie geproduceerd met behulp van onze mobiele profileermachine. Bestaande teeltgoten kunnen moeiteloos geupgrade worden en gaan hiermee nog jarenlang mee. Het materiaal is bestand tegen gangbare reinigingsmiddelen en hogedruk, waardoor schoonmaakwerkzaamheden effectief zijn, Bovendien zorgen de op maat gemaakte afmetingen voor een naadloze aansluiting op elk systeem.

Kies voor Second Skin en geef uw teeltsysteem een duurzame boost. Het materiaal is niet alleen UV- en impactbestendig, maar ook voedselveilig en 100% recyclebaar. Verbeter uw productiviteit, verhoog de hygiëne en draag bij aan een duurzame toekomst met Second Skin van Metazet FormFlex. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Second Skin uw teeltsysteem kan transformeren.

De voordelen van Second Skin:

  • Upgrade van bestaande teeltgoten met vele jaren
  • Bestand tegen gangbare reinigingsmiddelen en hogedruk
  • Efficiënt en in de kortst mogelijke tijd op locatie geproduceerd met onze mobiele profileermachine
  • Op maat gemaakt met naadloze aansluiting voor elk teeltsysteem
  • Gladde finish, waardoor algen en kunstmest nauwelijks aanhechten
  • UV- en impactbestendig materiaal
  • Voedselveilig
  • 100% recyclebaar
Second Skin
Tomaat teeltgoot2

Heeft u vragen over de Second Skin? De specialisten van Metazet FormFlex staan voor u klaar!

Laat uw gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met u op.

* verplichte velden