Perfect uitgelijnd buisrailsysteem voor optimale stabiliteit, veiligheid en duurzaamheid

Buisrailsysteem voor kassen in de tuinbouw

Voor een optimale stabiliteit, veiligheid en duurzaamheid van uw buisrailsysteem biedt Metazet FormFlex het lange liggersysteem aan; lange gewalste profielen over de volle breedte van de kap. Om een perfect uitgelijnd buisrailsysteem met een garantie voor optimale stabiliteit te realiseren, heeft Metazet FormFlex een buisrailsteun ontwikkeld die tegenwoordig over heel de wereld zelfs als standaard telt: de KLEM-steun. De KLEM-model buisrailsteunen worden tussen de lange liggers van het buisrailsysteem geplaatst om het gewenste resultaat te realiseren. Onze lange liggers zijn leverbaar met ondersteuningen voor alle gangbare teeltgoten.

 

Buisrailsteunen

De verwarmingsbuis ondervindt optimale zijdelingse ondersteuning door de diepe ligging in de steun. Omdat de buis niet wordt gefixeerd door middel van een buisrailbandje, worden rek en krimp door verhitting van de buis niet gehinderd. Hierdoor blijft de buisrails in een rechte lijn liggen, wat de veiligheid van het buisrailsysteem in uw bedrijf verhoogt. Bijkomend voordeel is het gelijkmatige transport over de buis. Dit komt de levensduur van uw transportmiddelen ten goede.

Buisrailsteunen 1
Buisrailsteunen 2
Buisrailsysteem

Maatwerk buisrailsystemen en buisrailsteunen

Wij maken buisrailsteunen voor kasbuizen met een diameter van 33, 38, 42, 45, 48, 51, 57 en 60 mm. De hart-op-hart afstanden, de onderplaatlengte en de hoogte van de buisrailkokers zijn door u op te geven. Verder kunt u bij Metazet FormFlex ook kiezen voor gesloten kokers. Daarnaast zijn de versies met bandjes, parkers of gelast ook beschikbaar. Voor de lange liggers heeft u de keuze uit meerdere profielen, die in onze fabriek geprofileerd worden.

Heeft u vragen over het buisrailsysteem of over de buisrailsteunen? Onze specialisten staan voor u klaar!

Laat uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.

* verplichte velden