Systemen en producten met wereldwijde service voor het inrichten van de tuinbouwkas

Kasinrichtingen voor optimale teelt in professionele tuinbouw

Maximaal resultaat behalen in de tuinbouw is alleen mogelijk met een professionele kasinrichting. Een inrichting die bestaat uit betrouwbare producten en systemen die, waar nodig, volledig op maat kunnen worden gerealiseerd en die ook nog eens naadloos aansluiten op de behoefte van uw teelt. Elke teeltsoort en locatie vraagt immers om een andere zorg en aanpak om tot het gewenste eindresultaat te komen.

Bij Metazet FormFlex beschikken wij over alles wat nodig is om de complete inrichting van een professionele kwekerij te realiseren. Niet alleen door het leveren van de benodigde systemen en producten, maar ook door de volledige expertise van dit vakgebied in eigen huis te hebben. Als totaalpartner denken wij mee in oplossingen, zijn wij van ontwerp tot realisatie aangesloten en bieden wij ook hierna de nodige ondersteuning. Dat alles met wereldwijde service!

Hieronder een overzicht met voorbeelden van producten en systemen die wij leveren voor de kasinrichting:

MetaFIT

Efficiëntie is essentieel in de wereld van kassenbouw en -inrichting. Elke fase van het proces moet zorgvuldig worden overwogen om de bouwtijd te verkorten en de logistiek te stroomlijnen. Daarom introduceert Metazet MetaFIT: een innovatieve oplossing voor het verbinden van verwarmingsbuizen in kassen. MetaFIT maakt gebruik van coniciteit om een sterke, waterdichte verbinding te maken zonder lassen.

Second Skin

Metazet FormFlex introduceert met trots Second Skin, een innovatieve oplossing die kwekers een waardevolle upgrade biedt van hun teeltsysteem. Second Skin verhoogt de productiviteit en maximaliseert de hygiene in de kas.

Teeltgoten

Metazet FormFlex levert een compleet assortiment goten voor elke teelt. In nauw overleg kunnen wij de juiste goot leveren voor uw teeltomstandigheden.

Buisrailsysteem

Voor stabiliteit en veiligheid levert Metazet FormFlex buisrailsteunen in combinatie met lange liggers voor een perfect uitgelijnd buisrailsysteem.

Gewasondersteuning

Ter ondersteuning en bescherming van het gewas levert Metazet FormFlex een volledig assortiment gewasondersteuningsmaterialen. 

Hanging basket systeem

Metazet FormFlex heeft speciaal voor hangplanten het Hanging basket systeem ontwikkeld. Ideaal als tweede teeltlaag boven uw gewas.

Hijsinstallatie

Voor de traditionele groeibuis, maar ook voor het hijsen van lampen, buisrailsystemen, goten en gewasdraden levert Metazet FormFlex hijsinstallaties.

Draadproducten

Metazet FormFlex levert een compleet en uitgebreid assortiment draadproducten voor uiteenlopende toepassingen.

Spuitmachines

Metazet FormFlex heeft, samen met het gespecialiseerde bedrijf Micothon, een uitgebreid programma van spuitmachines ontwikkeld.

Kweektafels

Voor een efficiënte inrichting van uw kwekerij levert Metazet FormFlex in samenwerking met VK-Pro diverse kweektafels.

De voordelen van onze kasinrichting:

  • Meer controle over de teeltomstandigheden
  • Minder snel verspreiding van schimmels en ziekten
  • Besparing op water en bemesting
  • Betere kwaliteit van de teelt
  • Hogere opbrengst
  • Maatwerk / productie op locatie, waar ook ter wereld

 

Contact teeltgootsysteem tomaat

Wilt u ook een professionele kasinrichting voor maximaal resultaat van uw teelt?

Laat uw gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met u op.

* verplichte velden