Meer weten over ons Buisrailsysteem?

Wilt u graag meer weten over het buisrailsysteem van Metazet FormFlex? Of wilt u direct een buisrailsysteem aanschaffen? Onze specialisten helpen u graag met een oplossing op maat. Laat uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.

Buisrailsteunen

De buisrails blijft altijd in een rechte lijn liggen. De buis wordt namelijk niet gefixeerd door middel van een buisrailbandje waardoor rek en krimp door verhitting niet wordt gehinderd. Ook ondervindt de verwarmingsbuis de optimale steun door de diepe ligging. Daarnaast is er sprake van gelijkmatige transport over de buis.

Al deze elementen dragen bij aan de veiligheid en levensduur van het buisrailsysteem en transportmiddelen in uw bedrijf.

Buisrailsysteem op maat

Metazet FormFlex is gespecialiseerd in buisrailsystemen. Onze experts maken buisrailsteunen voor kasbuizen met een diameter van 33, 38, 42, 45, 48, 51, 57 en 60 mm. De hart-op-hart afstanden, de onderplaatlengte en de hoogte van de buisrailkokers kunt u opgeven. Aan ons de taak om een passend buisrailsysteem te creëren.

Verder is het mogelijk om te kiezen voor gesloten kokers. Maar ook zijn de versies met bandjes, parkers of gelast beschikbaar. Voor de lange liggers heeft u de keuze uit meerdere profielen, die in onze fabriek geprofileerd worden.

Buisrailsysteem