Voor elke teeltsoort een passende totaaloplossing

Branchespecifieke systemen en producten voor kwekerijen

Als specialist in de tuinbouw, biedt Metazet FormFlex een groot aantal branchespecifieke systemen, producten en materialen voor de kasinrichting en het interne transport in de kwekerij. Zowel voor de groente-, fruit-, bloemen-, en plantenkwekers Elke soort teelt en locatie vraagt om een andere aanpak, nog los van eventuele aanvullende wensen. Maatwerk is daarom eerder standaard dan uitzondering en dat is bij Metazet FormFlex geen enkel probleem. Wij leveren naar úw behoeften!

Afhankelijk van het beschikbare budget en de wensen, wordt samen met u een zo optimaal mogelijke totaaloplossing bedacht. Door volledige openheid te bieden over de mogelijkheden, eerlijk advies te geven en de lijnen kort te houden, wordt het project zo efficiënt mogelijke vormgegeven. Bovendien heeft Metazet FormFlex alle expertise in eigen huis, waardoor wij binnen korte tijd over de benodigde informatie en ontwerpen kunnen beschikken.

Voor meer informatie over totaaloplossingen voor de verschillende teeltsoorten, kunt u in het overzicht hieronder per teeltsoort doorklikken.

 

 

Groenten

Systemen, producten en materialen volledig gericht op de behoeften van groentekwekerijen om een hoge kwaliteit en productiviteit van de groenteteelt te kunnen waarborgen.

 

Meer info

Groentekwekerij

Bloemen en planten

Gepaste zorg en optimale aandacht voor de teelt van snijbloemen en potplanten. Alles wat de kweker nodig heeft om dit te kunnen realiseren, zonder verlies aan productiviteit.

 

Meer info

Bloemenkwekerij

Zachtfruit

Totaaloplossingen met oog voor de kwetsbaarheid en arbeidsintensiviteit van de zachtfruit teelt, gericht op productieverhoging en betere arbeidsomstandigheden.

 

Meer info

Aardbeienteelt Zachtfruit

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor uw teelt? Wij beantwoorden ze graag!

Laat uw gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met u op.

* verplichte velden